NACIONAL SERVIS NIŠ

NACIONAL SERVIS NIŠ Rajićeva 1 tel: +381 (18) 511 843

Izložbeno-prodajni salon Prešernova 8, lok 3 tel: +381 (18) 520 111

O nama

Velika slika

Firma NACIONAL SERVIS je osnovana 20.01.2000. godine, a od 2005. godine posluje kao preduzeće.

Trenutno zapošljava 8 radnika.

 

Osnovna delatnost je prodaja i servis birotehničke opreme poznatih svetskih brendova, IT opreme, prodaja potrošnog materijala za istu opremu, profesionalna reciklaža svih toner kaseta za laserske i mini fotokopir aparate, kao i refilovanje ink-jet kertridža.

 

Osluškujemo zahteve naših korisnika i uvodimo novine u poslovanju, kako bismo ispunili želje cenjenih kupaca.

Stižemo do Vas

Servisiranje se vrši u prostorijama našeg servisa, ali na Vaš zahtev, a zavisno od specifičnosti konkretnog problema i ukoliko uslovi to dozvoljavaju, moguće je servisiranje na Vašoj lokaciji, ili transport uređaja od i do Vaše lokacije.

Reparirani uređaji

Za one koji ne žele ili nisu u mogućnosti da kupe nov uređaj, u ponudu smo uvrstili i polovne uređaje. Svaki takav uređaj je prošao stručni pregled, reparaciju i testiranje u našem servisu, i dobijate ga sa punom toner kasetom i garancijom od 6 meseci, a po sniženoj ceni!

Iznajmljivanje opreme

Izlazeći dalje u susret željama naših potrošača, omogućili smo rentiranje opreme. Ukoliko zbog povećanog obima posla imate potrebu za jednim ili više uređaja, a niste spremni za ulaganje u kupovinu nove opreme, imamo rešenje za Vas: koristite i plaćajte uređaj samo dok Vam je potreban!

Širimo mrežu dobavljača i distributera

Pozivamo firme i pojedince zainteresovane za saradnju da nam se jave!